EL DEBAT DE LES IDEES 2

Presentació del nou libre de ESPAI ATENEU

 El debat de les idees 2

Cròniques de les tertúlies i sortides culturals dels últims tres anys 2011-2014

Dijous 16 d’Abril, 19h. a la sala Oriol Bohigas

Per Jordi Casassas, President de l’Ateneu Barcelonès,  Mina Pedrós, coordinadora de l’Espai Ateneu,  Manuel Baratech, editor.
Amb la participació dels conferenciants de algunes de les tertúlies
Oriol Bohigas,  Maite Calvo,  Joaquim Ferrer,  Antonio Franco,  Beth Galí,  José Antonio González Casanova,  Lluís Juste de Nin,  Josep Maria Loperena,  Enric Majó,  Joan Pera,  Anna Sallès, Joan Tapia.

L’ADN de l’Ateneu són moltes coses, però que un dels eixos de la seva importància històrica i   actual és la vitalitat de les seves tertúlies. Entre les quals figura Espai Ateneu –la “tertúlia dels dimarts” de l’Ateneu Barcelonès- que coordina la indefallent Mina Pedrós.

Si llegiu aquest llibre us adonareu de quanta energia, quant interès per la cultura, quanta implicació en la nostra realitat social, quanta ànsia de debat, de coneixement i de convivència s’hi encabeix.

Parlem sovint de societat civil.  La seva vàlua s’expressa en les fites decisives, en els grans acords, però també en expressions i realitzacions més quotidianes. Aquella conferència, aquell debat, aquella sortida cultural, aquella tertúlia entre els tertulians de l’Espai.

Del pròleg de Ferran Mascarell, Conseller de Cultura

Us esperem !!!    Esteu tots convidats  per celebrar-ho amb una copa de cava, cortesia de Caves Miquel Pons

Deixa un comentari