CREUER AL DELTA DE L’EBRE – Segona sortida 26 de Juliol

Logo  CREUER AL DELTA DE L’EBRE
La 50 sortida cultural de l’Espai Ateneu

INFORMACIÓ:  Esgotades les places per la sortida del 19 de Juliol, i per respondre a les nombroses sol·licituds, organitzem una segona el dissabte següent 26 de Juliol amb el mateix programa.

Sortida en autocar de la plaça Catalunya (davant Banc d’Espanya) dissabte 26 juliol i a les 8 h. i a les 8,15 h. de la plaça Francesc Macià (davant del Sandor)

338-9-3     El Parc del Delta de l’Ebre, declarat Parc Natural en 1983, és la zona humida més important de Catalunya i un dels primers hàbitats aquàtics de la mediterrània occidental. Les seves característiques geogràfiques i el seu alt valor natural de flora i de fauna, amb més de 350 espècies d’aus, el converteixen en un lloc privilegiat per la descoberta de la natura.

sta-susana

Embarcarem a Deltebre al vaixell Santa Susana per fer un recorregut per el pas illa de Buda veient durant el trajecte la antiga desembocadura del Migjorn, les poblacions de Sant Jaume i Deltebre, la illa de San Antoni, el Garxal i el port nàutic.
Dinar a bord.

A la tarda visita de l’Ecomuseu del Parc Natural del Delta de l’Ebre, amb reproduccions dels entorns naturals i activitats humanes: la pesca, la navegació fluvial, la construcció de canals i sèquies o el conreu de l’arròs. A l’aquari es poden veure les espècies de peixos i amfibis més característics del Delta de l’Ebre.

Coordina Mina Pedrós – Tertúlia Espai Ateneu  –  Places limitades

Demanar places al Tel. 639 129 468 o a tertulia@espaiateneu.com

Mapa

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s