El proper Fòrum de Debat Social “Quines polítiques socials, per a quina societat?”

Ens fa il·lusió presentar la propera, i última d’aquest curs, sessió del Fòrum de Debat Social que tindrà lloc al Ateneu Barcelonès el proper dilluns 16 de juny, a les 18 h (Sala Pompeu Fabra, 2ª planta).

El tema que tractarem serà “Quines polítiques socials, per a quina societat” que exposarà Abbacar Thiakh, historiador, responsable de l’Associació de Senegalesos a Catalunya i treballador del programa d’assentaments de l’Ajuntament de Barcelona i Joan Subirats, catedràtic de Ciències Polítiques de la Universitat de Barcelona.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s