SORTIDA CULTURAL POBLET INÈDIT 2

  espai ateneu

POBLET INÈDIT II    

Dissabte 10 de Maig

  • Vist l’èxit de la sortida a Poblet i la gran demanda pendent, repetim aquesta sortida per tots aquells que no van puguer venir a la primera per manca de places, i amb el mateix programa.

Sortida en autocar, a les 8:15 h de la plaça de Catalunya (davant Banc d’Espanya), i a les 8:30 h de plaça Francesc Macià (davant del Sandor).

Visita al Reial Monestir de Santa Maria de Poblet, un dels conjunts monàstics més importants d’Europa i gran referent dels països de l’antiga Corona d’Aragó.

claustro  poblet_01

Ens rebrà el pare prior, Lluc Torcal, que ens acompanyarà durant la visita al claustre, refetor, sala capitular, església i tombes reials, més l’antic dormitori (segles XIII-XIV) normalment vetat al públic.

Visita exclusiva del Palau de l’Abat, on es troba l’Arxiu Montserrat Tarradellas i Macià, reservat només per a investigadors, que va crear el president Tarradellas i que consta de més de dos milions de pàgines de documents, l’arxiu més complert i variat dels anys 30 a 80 sobre la història de Catalunya i d’Espanya. Ens rebrà i ens guiarà la directora, Montserrat Catalan, que ens mostrarà alguns documents històrics originals, la taula de feina, la màquina d’escriure i els arxivadors tal com els va deixar Tarradellas.

Dinar al restaurant de l’Hostatgeria de Poblet, dins el mateix recinte, on la fruita i verdura el vi que ens serviran son de la finca.

Coordinació: Mina Pedrós. Tertúlia Espai Ateneu
.

Per reservar:  Demanar places a  tertulia@espaiateneu.com  o al tel. 639 129 438.

 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s