Acte final de campanya de Futur Ateneu

Brillant final de campanya de la candidatura Construïm el futur a l’Ateneu

L’equip i el programa de la candidatura Construïm el futur a l’Ateneu es van exposar de manera brillant i contundent en els dos darrers actes de la campanya, que encara ara la seva recta final, a quatre dies de la jornada electoral. El dimecres 19 de març va tenir lloc un debat cara a cara entre els dos candidats, Josep Maria Carreras i Jordi Casassas, moderat de forma impecable pel periodista Eduard Berraondo i amb una nodrida assistència d’ateneistes. Al llarg del debat,  es va evidenciar l’existència d’un amplíssim programa, treballat i detallat, en contrast amb la candidatura oponent.

???????????????????????????????????????????????????????????????
En l’acte del dijous, 20 de març, en canvi, es va posar de relleu la alta qualitat personal, professional i intel·lectual de l’equip. Tots els candidats van ser presentats, d’un en un, i van intervenir per destacar diversos aspectes de la proposta per al futur de l’Ateneu. L’acte, presidit per una senyera, el va conduir el periodista i candidat Vicent Sanchis, que va anar cridant a l’escenari tots els seus companys d’equip, d’un en un.

RIMG0078RIMG0006RIMG0061

RIMG0065???????????????????????????????????????????????????????????????RIMG0018   En el transcurs de l’acte es van poder visionar videos dels presidents Oriol Bohigas i Francesc Cabana, ambdós compromesos amb la candidatura de Josep M. Carreras, a la qual donen suport sense matisos. Bohigas i Cabana, que van ser presents a l’acte, van manifestar de manera personal i directa el seu suport al candidat a succeir-los, en un ambient distès i amb un excel·lent bon humor.

RIMG0091  L’acte va finalitzar amb un parlament de Carreras, que va voler posar de relleu la qualitat de l’equip, al qual va agrair la feina feta durant els més de dos mesos de treball per construir la candidatura. Va agrair a tots els socis el suport que estava rebent l’equip i va fa una nova crida a la participació en les eleccions, tot demanant el vot per garantir i preservar el futur de l’Ateneu i per comprometre l’entitat amb el país.

Comparteix:

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s