Sortida cultural: Termalisme, art i literatura al Vallés

Sortida cultural de Novembre de la tertúlia Espai Ateneu

Termalisme, art i literatura al Vallés

  • Dissabte 16 novembre 

Sortida amb autocar, a les 9 h de la Pl. Catalunya (davant del Banc d’Espanya), i a les 9.15 h de la Pl. Francesc Macià (davant de l’antic Sandor)

Visita guiada a la Fundació Folch i Torres al Castell de Plegamans de Palau-Solità, un casal gòtic dels segles XIV i XV. Al Museu es visita la exposició sobre el llegat literari dels cinc germans Folch i Torres que es centra especialment en la figura de Josep Maria Folch i Torres, ànima del setmanari En Patufet i autor de nombroses obres de teatre per a infants, entre elles Els pastorets.

Dinar i visita al Balneari Broquetes de Caldes de Montbui. Visita al Museu Thermalia de Caldes de Montbui a l’entorn de la cultura de l’aigua termal, a partir de l’aigua que brolla de la terra a 76ºC. Una experiència termal mitjançant una exposició envolvent i interactiva

índice Al Museu es troba el Fons Manolo Hugué, centrat en la seva obra escultòrica però també amb pintura, ceràmica, dibuix i joieria. Conté també una gran col•lecció de Picasso (ceràmica, dibuixos, objectes) fruit de la gran amistat entre ambdós artistes.

Coordinadora: Mina Pedrós

Places limitades

Per reservar:  Demanar places a tertulia@espaiateneu.com  o al tel. 639 129 438

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s